Săpun cu urzică și nuc – te-ai fi gândit vreodată că un simplu săpun natural de frumusețe și igienă poate fi atât de benefic? Dacă te-ai obișnuit până acum numai cu produse scumpe și sofisticate, care promit tratamentul pielii, dar conțin și ingrediente chimice, iată o alternativă excelentă pentru frumusețea și sănătatea tenului, a pielii, dar și a părului tău.

Așadar, în cazul în care te gândești să încerci și tu această variantă, iată câteva informații utile despre proprietățile acestui săpun cu urzică și nuc, dar și beneficiile pe care le vei avea, folosindu-l.

Săpun cu urzică și nuc – bogat în vitamine, săruri minerale și uleiuri

Orice produs bogat în substanțe nutritive va avea, din start, un avantaj în fața celorlalte. Conținând atât urzică, cât și frunze de nuc, vei regăsi în acest săpun vitaminele A, E (atât de necesare pentru piele și, în special, pentru ten), C (pentru elasticitatea și fermitatea pielii), B și K.

In plus, săpunul este bogat în săruri minerale, fier, dar și uleiuri care hidratează și hrănesc pielea: ulei de floarea soarelui, ulei de alune, măsline și cocos.

3 motive pentru care să folosești acest săpun cu urzică și nuc

1). Este excelent contra acneei

Curățând pielea într-un mod delicat, săpunul este un tratament ideal pentru acnee. De altfel, să nu uităm că urzica este deseori folosită în proceduri contra coșurilor și în probleme ale tenului, de acest fel.

2). Hidratează pielea întregului corp

Acest săpun nu este benefic doar tenului. Să nu uităm că el conține numeroase uleiuri, minerale și vitamine (dintre care, cele de menționat aici sunt A, E și C) care nu doar că hidratează intens pielea, dar și ajută la elasticitatea ei.

3). Săpunul cu urzică și frunze de nuc – tratament pentru matreață

Dacă ai încercat până acum o mulțime de proceduri costisitoare împotriva mătreții, e timpul să încerci o variantă mai simplă: acest săpun natural, handmade, cu urzică și frunze de nuc.

Atât frunzele de nuc, cât și urzica au aplicații în acest sens și pot ameliora mătreața, redând sănatatea și frumusețea părului și a scalpului.

În plus, urzica și nucul au proprietăți care aduc o îmbunătățire semnificativă în oprirea căderii părului.

Precauții:

Evită sau folosește acest produs cu precauție dacă ești alergic la unul dintre cele două ingrediente principale: urzică sau frunze de nuc.