Săpunul cu bere și miere este un produs natural, handmade, realizat din ingrediente naturale – bere neagră, miere de albine, ulei de cocos, ulei de sâmburi de struguri, ulei de ricin, ulei de sâmburi de caise, ulei esențial de lămâiță.

Este un săpun recomandat pentru toate tipurile de ten, dar în special pentru pielea cu probleme datorită beneficiilor terapeutice. Ameliorează pielea uscată, pielea afectată de ciupercă sau acnee, eczemă, dermatită și psoriazis.  

Berea neagră pare un ingredient surprinzător într-un săpun, dar aceasta are multe beneficii pentru piele și păr. Berea oferă săpunului un miros blând, punând în evidență aroma dulceagă a mierii și cea acrișoară și proaspătă a lămâiței. Textura săpunului nu e deloc lipicioasă așa cum v-ați aștepta din cauza berii, ci mai degrabă e una consistentă, catifelată, spumoasă și lăptoasă, hidratând pielea ușor. Având o spumă densă și groasă acest săpun poate fi folosit cu ușurință și la bărbierit.

 

Săpun natural cu bere și miere

Handmade

Săpunul cu bere și miere hidratează pielea și ajută în lupta împotriva acneei. Hameiul, un ingredient al berii, conține aminoacizi de înmuiere a pielii care calmează pielea iritată și inflamată. Acesta ajută  la regenerarea țesutului epitelial și înmoaie epiderma. Drojdia de bere acționează ca agent antibacterian, excelent pentru combaterea acneei. În același timp are un puternic efect antiimflamator. Ajută la vindecarea rănilor, a zgârieturilor și împiedică uscarea pielii. Berea conține, de asemenea, vitamina B și alte vitamine esențiale care hidratează pielea. De asemenea, ingredientele berii leagă radicalii liberi și previn apariția ridurilor deoarece ajută la regenerarea stratului de colagen și elastină. Încetinește procesul de îmbătrânire, conferind elasticitate pielii.

Acest săpun poate fi folosit și pentru păr, înlocuind cu success șamponul obișnuit. Săpunul cu bere și miere spală bine părul și este o alternativă sănătoasă pentru îngrijirea părului și scalpului. Vitamina B repară și reface firul de păr, lăsând în urmă un aspect natural și lucios.  Aminoacizii ajută refacerea scalpului capilar. Se clătește părul în apă cu oțet de mere natural.

Acest săpun poate fi un cadou creativ pentru oricine, chiar și pentru  bărbați – de data aceasta vor primi bere sub o altă formă sănătoasă.