Săpun cu unt de shea, handmade și natural, este un săpun puternic hidratant și nutritiv care ajută la refacerea epidermei. Îl recomandăm, în mod special, în tratamentele naturale pentru boli de piele.

Fiind un săpun 100% natural, poate fi folosit ca produs de îngrijire pentru toate tipurile de piele. Este foarte potrivit sezonului rece, când pielea are nevoie de hiratare mai profundă și protecție. Untul de shea este bogat în acizi grași esențiali pentru sănătatea epidermei, acidul stearic și oleic. Aceștia ajută la menținerea hidratării pielii și a elasticității pielii.

Este atât de important să nu folosim produse cosmetice cu ingrediente toxice, care pot agrava leziunile deja existente și tratamentele date de dermatolog. Datorită proprietăților terapeutice ale untului de shea în combinație cu ricinul, supranumit regele plantelor medicinale, îl recomandăm în mod special în tratamentele naturale pentru acnee, ciuperci de piele și de unghie, psoriazis și eczeme. Ameliorează bolile de piele și completează tratamentele existente ale bolnavilor.

Uleiul de ricin este folosit din vechime pentru efectele lui terapeutice, datorită proprietăților sale antibacteriane și antiinflamatoare. Ricinul conține acid ricinoleic care are efect antiinflamatoriu pentru piele. Se folosește pentru arsuri solare, leziuni mici ale pielii (tăieturi minore), dar și pentru prevenirea sau tratarea acneeii și a eczemelor. De asemenea, tratează infecțiile fungice, ameliorează cearcănele de sub ochi și ridurile.

Săpun cu unt de shea

Ameliorează bolile de piele, hidratează și hrănește pielea.

Săpunul cu unt de shea este parfumat natural cu uleiuri esențiale de levănțică, rozmarin și  patchouli. Când folosești un săpun parfumat natural, te bucuri de parfumul proaspăt și de efectele terapeutice aduse de uleiurile esențiale.