Crema de Jojoba pentru ten uscat îngrijește delicat pielea cu probleme. Are efect puternic revitalizant și regenerant pentru pielea crăpată. Fiind bogat în vitamina E și săruri minerale, uleiul de Jojoba hrănește pielea și grăbește procesul de vindecare.

Recomandăm crema atât pentru sezonul rece, cât și pentru cel cald. Crema cu ulei de jojoba protejează pielea uscată, ajută la calmarea pielii iritate și crăpate, hrănind-o și revitalizând-o, restabilindu-i aspectul neted și catifelat. Uleiul de Jojoba are compoziția unică față de alte uleiuri vegetale, fiindcă este chimic similar cu sebumul uman produs de glandele sebacee ale pielii.

Crema are proprietăți naturale antibacteriene și antiinflamatoare. Conține și alte uleiuri naturale cu proprietăți terapeutice valoroase pentru îngrijirea pielli, împreună folosite pentru tratarea tenului uscat și iritat: unt de shea, unt de mango, ulei de aloe vera, ulei de trandafir de palmier si ulei esențial de Ylang Ylang.

Pentru efect terapeutic este recomandată spălarea feței de două ori pe zi cu săpun natural peuntru piele uscată și imediat aplicată crema cu ulei de Jojoba.

Cremă de față naturală pentru ten uscat