Dermatita seboreică se manifestă, în special, în zonele cu exces de sebum, care încurajează înmulțirea ciupercilor care se presupun a fi una din cauzele bolii. S-a observat eficacitatea tratamentelor antifungice pentru pielea seboreică și faptul că o imunitate scăzută sau factori iritanți o poate agrava.

Cu ajutorul produselor noastre naturale, iată câteva sugestii eficiente de tratament pentru dermatita seboreică:

Tratament naturist pentru dermatita seboreică cu săpun natural, handmade

  1. Curăță pielea cu săpun natural special conceput pentru pielea seboreică

Hannah oferă trei săpunuri bogate nutritiv, handmade, care tratează dermatita seboreică.  Cancel

Săpunul cu cărbune activ, care și detoxifică puternic, are un efect antioxidant și antibacterian, antiimflamator. Hrănește, hidratează și conferă elasticitae pielii. Ajută la regenerarea țesutului epitelial.

Săpunul cu gălbenele este bogat în vitamine și antioxidanți, are un efect puternic antiinflamator și de calmare a pielii. Conține esență  de ylang-ylang care protejează împotriva infectțiilor, dar în același timp are efect calmant.

Săpunul cu morcovi este un săpun bogat în vitamina A din betacaroten și are proprietăți de calmare si dezinfectare a pielii, datorate uleiului esențial de levănțică.

2. Hidratează pielea cu o cremă specială pentru tenul cu dermatită seboreică

Crema noastră 100% naturală, din uleiuri de sâmburi de vișine, se recomandă pentru tenul cu dermatită seboreică, deoarece se absoarbe foarte ușor și regleaza nivelul de sebum din piele.

Uleiul de sâmburi de vișine este cunoscut pentru beneficiile sale terapeutice:

  • stimulează circulația la nivelul pielii
  • regenerează și hidratează pielea
  • are efect antioxidant
  • încetinește procesul de îmbătrânire