Nămolul din Marea Moartă este folosit din vechime pe piele de faraonii din Egiptul antic, iar beneficiile acestuia sunt recunoscute și astăzi. Potrivit ultimelor descoperiri ale Societății Internaționale de Hidrologie medicală, nămolul de la Marea Moartă poate fi încadrat în gama nămolurilor terapeutice. Acesta se folosește pentru a trata numeroase afecțiuni ale pielii și chiar pentru durerile de artrită. Nămolul din Marea Moartă conține concentrații mari de magneziu, sodiu, fosfați, bromuri și alte minerale și oligoelemente. Datorită acestor minerale naturale, nămolul din Marea Moartă ajută la curățarea profundă a pielii de toate impuritățile care se acumulează pe parcursul zilei, îndepărtează excesul de sebum, calmează pielea, oferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. În acelși timp purifică, hidratează, reînprospătează și regenerează pielea.

Nămolul din Marea Moarta stimulează circulația sângelui ajutând la eliminarea toxinelor din piele, lăsând-o mai tonifiată și fermă. Este ideal pentru ameliorarea multor simptome ale tenului mixt, gras sau acneic, ajută în tratamentul natural al unor boli de piele cum ar fi dermatita, psoriazis și eczeme, datorită propietăților sale antibacteriene și detoxifiante.

Săpun natural cu nămol din Marea Moartă și ceai verde

Beneficiile nămolului din Marea Moartă

– curăță, exfoliază și îndepărtează celulele moarte ale pielii;

– detoxifică pielea;

strânge porii și reduce apariția ridurilor;

– este eficient în ameliorarea anumitor iritații și afecțiuni ale pielii;

– reîmprospătează aspectul pielii.

Pentru a vă bucura de propietățile vindecătoare ale nămolului din Marea Moartă, Hannah vă recomandă un săpun natural, handmade, conceput special pentru ameliorarea problemelor pielii. Săpunul cu nămol din Marea Moartă și ceai verde conține uleiuri hidratante de  măsline, cocos, alune și floarea soarelui, uleiuri bogate în vitamina A, E și K. Uleiurile sunt completate armonios de proprietățile vindecatoare ale cărbunelui medicinal. esenței de scorțișoară și a ceaiului verde. Rezultă un produs natural de întreținere a pielii cu probleme și de prevenire a infecțiilor, cu numeroase proprietăți detoxifiante, antiinflamatorii și purificatoare.

Vă sugeram să îl încercați și să vă convingeți de beneficiile acestuia.

Dacă încerci acest produs, te rugăm să revii cu o recenzie și un comentariu cu experiența ta. Ținem cont de părerile clienților și ne bucurăm de fiecare răspuns.