Săpunul natural pentru bebeluși îngrijește blând pielea hipoalergenică a bebelușilor, ameliorând bolile premature ale pielii.

Îl recomandăm în special îngrijirii igienice a bebelușilor care suferă de boli de piele: eczeme premature, piele uscată, dermatite, datorită efectului calmant a săpunului. Hidratează pielea fără s-o irite, conține doar ingrediente naturale, ameliorează iritațiile pielii copiilor.

Nu îl recomandăm copiilor peste un an jumate, pentru că nu conține uleiuri esențiale cu proprietăți antibacteriene (ca celelalte săpunuri Hannah). Deci la joacă în pământ, expunere la microbi nu dezinfectează. Am ales acest săpun pentru bebeluși, pentru a evita reacții alergice la uleiuri (rare) și doar pentru a igieniza prin hidratare pielea bebelușului.

Săpunul pentru bebeluși conține doar: apã distilatã, ulei de mãsline, ulei de avocado, ulei de jojoba, NaOH.

În cazul dermatitei atopice și a dermatitei seboreice este indicată utilizarea săpunului de bebeluși, a cărui ingrediente ameliorează simptomele acestor dermatite, curăță pielea, și o detoxifică. La copiii cu dermatită cu vârste peste 1 an și jumătate este  indicată utilizarea săpunului de bebeluși împreună cu săpunul de nămol din moarea moartă precum și a săpunului cu bere și miere, a căror ingrediente de asemenea ajută în profilaxia acestor tipuri de boli, ameliorează simptomele, curăță în profunzime porii pielii, detoxifică și hrănește pielea.

 

Săpun natural pentru bebeluși

Avantajele săpunului natural Hannah, handmade, pentru îngrijirea bebelușului:

  • nu irită pielea
  • este hipoalergen
  • hidratează eficient pielea
  • ajută la ameliorarea pruritului și a fisurilor pielii, comune în bolile de piele
  • întărește sănătatea pielii prin uleiurile hidratante și nutritive folosite: ulei de mãsline, ulei de avocado, ulei de jojoba

Folosind săpunuri și detergenți naturale previi reacții alergice și intoxicații. De asemenea, pentru o imunitate mai bună a copilului este absolut necesară alăptarea la cerere de la naștere. Dacă întâmpini probleme în alăptare, contactează un consultant acreditat în alăptare. Alăptarea este cel mai important lucru în primul an de viață a copilului și îi asigură un sistem imunitar sănătos. Îți recomand pe doamna dr Bianca Chirea dacă ești din Bihor. Vezi pagina ei de facebook aici.