Gelul intim natural este special conceput pentru întreținerea sănătății și a igienei aparatului genital, atât la femei cât și la bărbați.  Este un săpun lichid delicat cu pielea din zona intimă, gelul este foarte spumant și nu necesită decât câteva picături la folosire. Ambii părinți și copiii mari îl poate folosi. Pentru bebeluși avem săpun natural conceput special pentru ei, hipoalergenic, vezi aici.

Ajută la calmarea iritațiilor intime, mici fisuri, infecții locale, hemoroizi și prurit. Susține tratamentele infecțiilor urinare, fiind puternic antiinflamator și antiseptic.

Care este difrența între gelul intim Hannah și maceratul de plante al bunicii? Ei bine îmi amintesc și acum cum ne învățau bunicii să facem periodic o baie cu ceaiuri speciale pentru infecții, dar era foarte incomodă pregătirea și consumă mult timp. Plus, și acum prefer dușurile rapide și igienice. Fac ocazional băi cu uleiuri esențiale pure și ulei vegetal hidratant și au efecte benefice mari și acestea, dar nu întotdeauna ne permite timpul.

Hannah a rezolvat problema cu un gel spumant, natural, cu proprietăți uimitoare pentru sănătate, dar și puternic hidratant. Mirosul este foarte plăcut și rămâi cu senzația de prospețime și igienă. Chiar mi-aș permite să zic că te simți bine în pielea ta când folosești cosmetice naturale, cel puțin la mine are efectul acesta.

Plantele folosite în gel ameliorează și previn problemele genitale, uleiul de ricin este antiinflamator, uleiul de cocos hidratează și are proprietăți antimicotice, antifungice și antimicrobiene, completând armonios tradiționalul macerat de plante.  Pentru un plus de vitamine și hidratare sunt încorporate în gel și uleiul de măsline, de floarea soarelui și de strugure. Uleiurile ajută și la senzația de piele curățată bine, dar blând.

Pe scurt, gelul intim natural curăță eficient, hidratează mucoasa iritată, dezinfectând și acționând ca antiinflamator local. Previne infecțiile locale.

„Ești ceea ce aplici pe piele”

Igiena intimă este atât de importantă pentru sănătate, de ce să aplici pe piele cosmetice chimice cu ingrediente care s-au dovedit că dereglează hormonal și slăbesc imunitatea corpului? Din vechime oamenii au folosit macerate de plante pentru băi intime, plantele au proprietăți uimitoare și susțin imunitatea.

Infecțiile urinare, vaginale, prurit, hemoroizi, în stilul de viață modern sunt foarte frecvente, majoritatea dintre noi ne confruntăm cu ele. Iată câteva cauze:

  • folosirea antibioticelor, prednison și alte tratamente care slăbesc imunitatea și lasă corpul vulnerabil pentru infecții
  • clorul din apă, în special în piscine folosit în exces, produce iritații, slăbește sistemul imunitar
  • lucratul la birou, prea multe ore în șezut predispune la hemoroizi
  • regimul alimentar inflamator: o dietă predominantă în carbohidrați, zahăr, lactoză și fast food

Cum putem preveni afecțiunile intime? Stilul de viață schimbat radical introducând o dietă sănătoasă, mișcare fizică zilnică, cosmetice naturale, detergenți naturali. Pentru a elimina complet factorii deranjanti endocrinologici îți recomand să citești articolele lui Amy Myers.

Gelul intim

 

Hrănește pielea

Hidratează pielea

Antiinflamator

Natural

Antifungic

Antimicotic

Blând cu pielea