Prea puțin se vorbește despre sănătatea și igiena zonei intime. Împărtășim sfaturi, trucuri și recomandări de produse pentru îngrijirea feței, a părului,  a corpului, pentru sănătate în general, dar din păcate zona intimă și îngrijirea acesteia este rareori un subiect de conversație. Păstrarea igienei în zona intimă este de maximă importanță pentru femei, dar și pentru bărbați, nu doar pentru a simți o senzație de curățenie și împrospătare, ci pentru a evita multe probleme de sănătate periculoase și neplăcute care pot aparea.

Hannah Gifts vrea să vă atragă atenția asupra importanței sănătății intime prin articolele de pe blog, și vă propune să testați produsul special conceput pentru igiena zonei intime: Gel intim natural handmade. Citește și aici mai multe despre gelul intim.

De ce am opta pentru utilizarea unui produs de îngrijire specific zonei intime? De ce produsele pentru igiena corporală nu sunt suficiente pentru sănătatea și îngrijirea acestei zone? Care ar fi beneficiile utilizării constante a gelului pentru igiena intimă?

Igiena zonei intime are numeroase beneficii atât pentru femei cât și pentru bărbați.  Părțile intime ale corpului nostru sunt deosebit de sensibile și sunt mai predispuse la infecții bacteriene și la alte probleme conexe.  Prin urmare, este important să aveți o grijă deosebită de această zonă.

Gel intim natural Hannah

Beneficiile gelului intim natural Hannah:

Unul dintre beneficiile utilizării gelului natural pentru zona intimă este faptul că acesta conține ingrediente naturale și plante medicinale specifice pentru îngrijirea zonei genitale. Aceste ingrediente alese cu grijă nu dăunează în niciun fel sănătății zonei intime și ajută la prevenția multor probleme de sănătate cauzate de bacteriile nedorite. Produsele obișnuite de igienă corporală pot distruge flora bacteriană din zona intimă, în schimb acest gel vă ajută să mențineți sănătatea în zona intimă cu macerat de plante medicinale și uleiuri vegetale nutritive, prevenind astfel posibile infecții, iritații, mâncărime, durere, mirosuri neplăcute și alte probleme.

Igiena zilnică a zonei genitale ajută la menținerea unei zone curate, cu miros plăcut și conferă o senzație de prospețime. Folosind gelul intim în mod constant asigurați hidratarea corespunzătoare zonei genitale. Gelul intim Hannah nu usucă pielea, hidratează intensiv cu uleiuri vegetale de cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei din sâmburi de strugure, ulei de ricin cu proprietăți antiinflamatoare și minunata lanolină care se folosește cu succes în cosmeticele pentru răni. Complexul de plante propus de Hannah, adresat zonei genitale este compus din ginosept, traista ciobanului, coada șoricelului, iarbă de crețișoară. Acest gel poate fi folosit pe tot corpul, îl recomandăm în special zonei genitale datorită proprietăților terapeutice valoroase pe care le are.

Pentru a beneficia de toate aceste proprietăți ale gelului intim este recomandat să spălați zona intimă cel puțin o dată pe zi, cu o grijă deosebită pentru femei în perioada menstruală, înainte și după contactul sexual. Gelul intim Hannah curăță blând zona genitală. 

Gelul nu conține conservanți, alcool, parabeni sau alte substanțe chimice. Acesta este îmbogățit cu numeroase plante cu acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, care ameliorează și previn afecțiuni ușoare ale aparatului genital: infecții locale, iritații, răni, etc. Dacă este o iritație prezentă este posibil să usture puțin, dar ajută să nu se infecteze zona și să se cicatrizeze mai repede.