Hidratarea este un factor principal in mentinerea sanatatii.Lipsa acesteia fiind una din cauzele care provoaca probleme majore pe timpul verii. Totodata sa nu uitam de beneficiile pe care le are aceasta asupra pielii. Pielea este cel mai mare organ al corpului uman motiv pentru care nu trebuie neglijata hidratarea acesteia. Pe langa hidtratarea clasica mai este nevoie si de hidratarea folosind produse speciale precum sapunurile si cremele.

O piele sanatoasa este o piele frumoasa !

Si cine nu isi doreste o piele frumoasa? Folosind sapunul de curatare a fetei cu miere si crema de corp cu ulei de avocado puteti obtine efectele dorite. Multe persoane au folosit cu succes aceste produse si se declara multumite de calitatea acestora recomandandu-le cu caldura.

Hidratarea pielii cu sapunul de miere

  • Este unul din produsele noastre cu cea mai mare putere de hidratare,datorita continutului mare de uleiuri si unturi,respectiv a mierii. Mierea este cunoscuta pentru proprietatile ei medicinale si cosmetice aceasta fiind bogata in flavonoide, antioxidanti si vitamine ( C, B1, B2, B6). De asemenea mierea are un rol important in incetinirea procesului de imbatranire. Aceasta a fost folosita in acest scop cu succes in ultimii 4000. Mierea este de asemenea un puternic dezinfectant.
    Hidratarea pielii cu ajutorul sapunului cu miere

Hidratarea pielii cu crema de avocado

  • Avand in vedere capacitatea de hidratare a avocadoului putem afirma ca aceasta crema va face uitata senzatia de piele uscata. Pe langa uleiul de avocado mai contine numeroase ingrediente cu proprietati hidratante cum ar fi untul de shea, uleiul de jojoba, uleiul de aloe vera si cel mai important, apa. Datorita faptului ca aceasta contine apa hidtratarea nu este doar de suprafata ci este intensa si profunda . Uleiul de aloe vera prezinta proprietati de regenerare a pielii precum si capacitatea de a oferi o hidratare indelungata, datorita continutului ridicat de apa. Uleiul de jojoba a devenit un ingredient de baza in produsele de lux, deoarece este foarte bogat in vitamine si antioxidanti.

    Cremă de corp pentru hidratare intensa

Sapunul se poate gasi aici,iar crema de corp se gaseste aici.