Săpunul natural cu ciocolată și scorțișoară este un adevărat răsfăț pentru piele și simțuri. Relaxați-vă înconjurați de o mireasmă delicioasă în timp ce beneficiați de toate proprietățile nutritive ale acestui săpun natural. Pulberea și untul de cacao sunt o bogată sursă de antioxidanți care hrănesc pielea și o lasă moale, catifelată și strălucitoare. Ciocolata conține flavonoide care vă protejează pielea de ridurile fine sau petele solare care apar în urma expunerii la radiațiile UV. Scorțișoara și uleiul esențial de scorțișoară activează microcirculația la nivelul pielii, și au un puternic efect antimicrobian și antiseptic.

Bogat în viaminele A, E și K, acest săpun natural handmade curăță pielea în profunzime, într-un mod neagresiv, prevenind apariția acneii sau altor iritații ale pielii.

Săpunurile comerciale conțin adesea substanțe chimice și ingrediente artificiale care pot fi nocive pentru piele. Sapunurile lucrate manual, cum sunt sapunurile Hannah Gifts conțin uleiuri și alte ingredient naturale care hidratează pielea restabilindu-i netezimea și elasticitatea.

Acest săpun poate fi un cadou natural handmade pentru copii, cât și pentru adulți. Baia copiilor va deveni o plăcere distractivă și aromată, în timp ce adulții se vor bucura de o baie terapeutică naturală și aromată.

Săpunul natural cu ciocolată și scorțișoară este ideal atât pentru igiena periodică, cât și ca răsfăț natural pentru piele.

Săpun natural cu ciocolată și scorțișoară